James Franco jobbar hela tiden

Hollywood, Los Angeles- namnet andas drömmar om glamour och berömmelse. Det finns nog inte en enda människa som inte har drömt om att en gång bli upptäckt och hamna i en storfilm. Bli rik och berömd och aldrig er behöva lyfta ett finger. Kanske har du som jag den fördomen om Hollywood. Det har nog de flesta. Filmstjärnorna har förmodligen inte en så jobbig vardag men det finns en annan sida av filmstaden.

James franco- filmstjärnan

James Franco är en av vår tids mest lysande stjärnor. Med både en komisk tajmning och en dramatisk skärpa är han en av de mest mångfasetterade skådespelare som någonsin verkat. Franco har till och med belönats med en Oscarsnominering för filmen 127 timmar. Hyllad för sin ytterst realistiska tolkning av bergsklättraren Aron Rollston som efter ett stenras fastnar i en ravin i öknen i Utah. I etthundratjugosju timmar sitter han fastklämd med armen med ytterst lite proviant. För att komma loss måste han välja mellan friheten och sin arm. En gripande skildring med nästan enbart Franco själv i en lång monolog. Ett imponerande skådespeleri där han lyckas hålla publiken fångad hela filmen.

Hårt jobb

Franco är väldigt talangfull. Något som i början av hans karriär faktiskt låg han i fatet. Han ansågs arrogant och lyckades inte leva upp till jämförelsen med James Dean som han drogs med lång tid. Kanske är det som gjort att han pressar sig hårdare och jobbar mer än någon annan i branschen. Han kan titulera sig skådespelare, regissör, producent, författare, konstnär, poet och lärare och har till och med varit med i såpoperan General Hospital. Många börjar sina karriärer i en såpa eller tragiskt nog slutar sina karriärer där men Franco hoppade på efter att han blivit en etablerad filmstjärna, bara för att han ville ha en ny utmaning. Det verkar som han har en lust att hela tiden testa nya saker. Kanske för att hålla sig på tårna. Ofta balanserar han många projekt samtidigt och syns på många olika plaster samtidigt. Medan många skulle lägga sig på latsidan när de slagit i Hollywood gör Franco tvärtom. Kanske är det därför han har fått ryktet som den hårdast jobbande mannen i filmbranschen.